Συχνές ερωτήσεις

Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρίσκετε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία μας mpfree music streaming. Το περιεχόμενο της σελίδας ανανεώνεται τακτικά με βάση τις δικές σας ερωτήσεις.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας πατήστε εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το mpfree.gr;

Είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που αναπαράγει μουσική απαλλαγμένη από πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα κι απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις.

Είναι νόμιμο να παίζω μουσική χωρίς δικαιώματα;

Είναι απολύτως νόμιμο, αρκεί να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας mpfree music streaming αποκτώντας το σχετικό πιστοποιητικό μας. Βεβαιώνει ότι οι ο πάροχος της μουσικής μας βιβλιοθήκης, δεν είναι μέλος ούτε έχει εκχωρήσει μεμονωμένα ή το σύνολο των έργων του σε ΑΟΔ ή ΟΣΔ όπως Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Οργανισμούς Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου κ.α.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία υποχρέωση έκδοσης άδειας δημόσιας εκτέλεσης και καταβολής Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων σε ΟΣΔ ή ΑΟΔ για την δημόσια εκτέλεσή τους.

Τι λογισμικό χρειάζομαι για να αναπαράγω την μουσική του mpfree.gr;

Δεν χρειάζεστε κανένα απολύτως λογισμικό παρά μόνο σύνδεση στο internet. Μετά την επιβεβαίωση της συνδρομής σας, πατάτε το play και αναπαράγετε την μουσική μας βιβλιοθήκη από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, laptop, tablet, κινητό) μέσα από την σελίδα μας mpfree player.

Απλά την συνδέετε στις ηχητικές εγκαταστάσεις τις επιχείρησης σας.

Για τι χρονικό διάστημα ισχύει η συνδρομή μου στο mpfree.gr;

Κάθε συνδρομή ισχύει για το τρέχον έτος, ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής. Με κάθε ανανέωση της συνδρομής σας εκδίδεται και νέο πιστοποιητικό.

Τι είδος μουσικής μεταδίδει το mpfree.gr;

Πρόκειται για ορχηστρικές μουσικές συνθέσεις-μουσικά χαλιά (jazz, latin, blues, lounge, bossa κ.α.) άρτια ενορχηστρωμένες και σε άριστη ποιότητα ήχου.

Μπορώ να παίζω μουσική γνωστών καλλιτεχνών;

Είναι απαραίτητο να διαθέτετε άδεια ανάλογη με τη μουσική που αναπαράγετε στην επιχείρηση σας προκειμένου να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι σε περίπτωση ελέγχου.

Αν η μουσική που αναπαράγετε στον επαγγελματικό σας χώρο προέρχεται από δημιουργό που εκπροσωπείται από την ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ) ή την Αυτοδιαχείριση στην Ελλάδα ή εκτελείται από τραγουδιστή και μουσικούς που εκπροσωπούνται από τη Grammo – GEA, θα έχετε κυρώσεις.

Ειδικά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις τέτοιου είδους κυρώσεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε κλείσιμο της επιχείρησης αφού τα ποσά δεν είναι αμελητέα.

Αναπαράγωντας αποκλειστικά την δική μας μουσική στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν διατρέχετε τέτοιο κίνδυνο αφού υπογράφουμε υπεύθυνα ότι η μουσική που μεταδίδουμε αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία του παρόχου μας.

Αρκεί να γίνετε ενεργοί συνδρομητές στο mpfree.gr προκειμένου να προμηθευτείτε το πιστοποιητικό δικαιώματος αναπαραγωγής της μουσικής μας για τον δήμο, την αστυνομία ή οποιαδήποτε σχετική αρχή.